Овочеві чипси: дуже простий рецепт

Час приготування
45 хвилин
Харчова цінність на 100 г
226 ккал
Автор
Катерина ТрушКатерина Труш
Дата публікації
Перегляди
587
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Овочеві чипси: дуже простий рецепт

Овочеві чіпси / Фото: Credits

Просто наріжте трохи овочів для смаження (буряк, редиску, пастернак), полийте оливковою олією і запікайте в духовці, поки вони не стануть хрусткими та смачними.

Все у житті має бути так просто, як цей рецепт.

Інгредієнти

буряк
редиска
морква
пастернак
оливкова олія
сіль
перець
рубана зелень


1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Вистеліть два дека пергаментним папером.

2. Наріжте овочі настільки тонко, наскільки зможете.

3. Помістіть їх у велику миску і перемішайте з оливковою олією. Розподіліть овочі рівним шаром на підготовлених деках, переконавшись, що вони не надто перекривають одне одного.

4. Помірно посипте два дека сіллю, перцем і травами. Запікайте овочі до золотисто-коричневого кольору та хрусткої скоринки, 20-25 хвилин. Повністю остудіть перед подаванням. Зберігайте у герметичному контейнері, щоб зберегти хрустку текстуру.

Чипси дійсно шкідливі чи це лише міф? | Знаю – споживаю

Чипси дійсно шкідливі чи це лише міф? | Знаю – споживаю

Повʼязані теми:

Наступна публікація