Рецепт персикових мафінів

Час приготування
41 хвилина
Харчова цінність на 100 г
207 ккал
Дата публікації
Перегляди
1620
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Рецепт персикових мафінів

Персикові мафіни / Фото: Credits

Цю ідеальну літню випічку найкраще подавати з кулькою морозива.

Інгредієнти

олія
2 ст. л.
вершкове масло
80 г
світло-коричневий цукор
50г + 50 г
персик
3 шт.
білий цукор
100 г
яйце
1 шт.
ванільний цукор
2 ч. л.
борошно
150 г
розпушувач
1 ч. л.
сіль
щіпка
кориця
1 ч. л.
молоко
100 мл

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для кексів олією.

Розкладіть 2 ст. л. олії та 50 г світло-коричневого цукру по 12 формах для кексів.

Потім наріжте персики, і розкладіть на дно форм (приблизно по 4 скибочки). Наріжте кубиками всі персики і збережіть для тіста.

Додайте 80 г масла, 100 г цукрового піску і 50 г світло-коричневого цукру в міксер із насадкою-лопаткою. Збивайте протягом 3 хвилин або поки маса не стане пухнастою.

Додайте яйце та ваніль і перемішайте до однорідної маси.

У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль та корицю. Повільно додайте сухі інгредієнти до рідких інгредієнтів, чергуючи з молоком.

Вручну додайте персики, що залишилися, нарізані кубиками. Не перемішуйте надто довго.

Розділіть тісто за формами для кексів.

Випікайте 20-25 хвилин або поки кекси не стануть золотаво-коричневими і не застигнуть.

Дайте тістечкам охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім обережно переверніть деко, викладіть їх на решітку і дайте повністю охолонути.

Подавайте теплими з кулькою морозива.

Читайте також:

Дієтична смакота! Дуже простий рецепт! Кабачкова запіканка з грибами та сиром

Дієтична смакота! Дуже простий рецепт! Кабачкова запіканка з грибами та сиром

Повʼязані теми:

Наступна публікація