Період ретроградного Юпітера завершився: що слід робити далі

Період ретроградного Юпітера завершився: що слід робити далі

Фото: ТСН.ua

Директний Юпітер — це 65 днів унікальних можливостей.

19 жовтня Юпітер перестав бути ретроградним і повернувся до нормального руху і перед нами відкриваються 65 днів нових можливостей.

Юпітер акцентує духовні і філософські теми. Це хороший період для вивчення філософії, проведення історичних досліджень і ін. Час підходить для відновлення соціальних і бізнес-проєктів, пов'язаних з темами Юпітера: вища освіта, юридичні питання, благодійність, міжнародні зв'язки, дослідження, релігія і філософія.

Юпітер: астрономія

Юпітер — найбільша планета Сонячної системи, п'ята за віддаленістю від Сонця. Поряд із Сатурном, Ураном і Нептуном, Юпітер класифікується як газовий гігант. Маючи величезне (за нашими мірками) гравітаційне поле, Юпітер час від часу притягує до себе різне космічне «сміття», що борознить простори космосу.

Юпітер: міфологія

Планета була відома людям із глибокої давнини, що знайшло своє відбиття в міфології і релігійних віруваннях різних культур: месопотамської, вавилонської, грецької та інших. Сучасна назва Юпітера походить від імені давньоримського верховного бога-громовержця

Юпітер: астрологія

В астрології Юпітер вважається найдобрішою планетою Сонячної системи і має властивість збільшувати і розширювати все, до чого відноситься. Заведено вважати, що він приносить подарунки долі, коли проходить сприятливим знаком зодіаку, розширює межі нашої духовності і дає успіхи в багатьох починаннях. В астрології Юпітер — "зірка королів".

Юпітер в астрології вважається планетою талану, щедрості, благородства, оптимізму і успіху. Але це і духовно-філософська планета, яка відповідає за наші життєві принципи та ідеали, світогляд, ставлення з соціумом і наші наміри.

Ретроградний і директний рух

У кожної планети Сонячної системи є два види руху — директний і ретроградний. Перше — це звичайний хід небесного тіла, коли воно рухається у звичному напрямку, по своїй траєкторії, і не намагається "збитися" зі шляху.

Ретроградний рух — це ілюзорний побічний ефект швидкості планети і її близькості до Землі. Коли планета максимально наближається до Землі, здається, що вона рухається назад. Це схоже на те, як Земля вимагає, щоб планета відступила і переосмислила те, що вона робить. Тривалість циклу ретроградності кожної планети різна. Ретроградні планети — це не вроджені прокляття або благословення, тому що ваша вільна воля і намір завжди діють.

Ретроградність — це чисто візуальний ефект, і планети ніколи не сходять зі своїх орбіт.

Директний Юпітер: що потрібно робити

  • активно заявляти про себе в соціальному просторі;
  • організовувати навчальні програми, які об'єднують людей і спрямовані на обмін досвідом;
  • розвивати спілкування з людьми з інших країн;
  • вирушати в далекі подорожі;
  • ділитися з людьми своєю картиною світу і точкою зору;
  • займатися туристичним бізнесом;
  • ділитися з людьми своїми напрацьованими талантами;
  • займатися оформленням документів і всіма юридичними справами;
  • займатися видавничою і рекламною справою;
  • застосовувати активно іноземні мови на практиці.

Читайте також:

Ретроградний Меркурій: під його впливом Земля перебуватиме аж до 18 жовтня

Ретроградний Меркурій: під його впливом Земля перебуватиме аж до 18 жовтня

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація