Ця сіль стане чудовим доповненням до м’яса, морепродуктів та овочів і додасть вашим стравам пікантної нотки.
Фудблогерка SHENANDOAH показала своїм підписникам, як приготувати смачну та ароматну сіль, яка стане чудовим додатком до ваших щоденних страв. Також вона ідеально "звучатиме" у стравах італійської кухні.
Інгредієнти
Приготування:
- Подрібніть інгредієнти за допомогою кухонного комбайна або блендера до однорідності.
- Потім викладіть суміш на деко, вистелене пергаментом, і дайте солі висохнути на повітрі або поставте її у духовку приблизно на 25 хвилин, 107℃.
- Вийміть і дайте охолонути;
- Потім ще раз переблендеріть, щоб розбити шматочки;
- Зберігайте у герметичному контейнері для спецій.
Поради:
Замість базиліку ви можете використати інші трави, наприклад, розмарин або чебрець. Крім того, ви можете поєднати декілька трав.
Термін придатності такої солі — до року за умови правильного зберігання в сухому прохолодному місці.
Читайте також:
- Як приготувати корисне "золоте молоко" для вашого здоров’я
- Без цукру, барвників і консервантів: як приготувати домашній кетчуп
- Як приготувати домашню приправу до салатів, супів і мʼяса: розповідає фудблогерка