Путін повідомив, чим Байден відрізняється від Трампа

Путін повідомив, чим Байден відрізняється від Трампа

Фото: Associated Press

Президент Росії назвав Байдена кар'єрним політиком.

Президент Росії Володимир Путін вважає, що нинішній президент США Джо Байден радикально відрізняється від свого попередника Дональда Трампа.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу NBC.

За інформацією ЗМІ, Путін зауважив, що Байден "радикально відрізняється від Трампа, тому що він — кар'єрний політик. Байден провів практично все своє доросле життя в політиці".

А порівнюючи Байдена з його попередником Дональдом Трампом, Путін зазначив, що "він зовсім інша людина, в цьому є і переваги, і недоліки".

«Навіть зараз я вважаю, що колишній американський президент пан Трамп — неординарна особистість, талановита людина, інакше він не став би президентом США. Він — яскрава особистість. Він може подобатися вам чи ні. Але він прийшов не з американського істеблішменту, він не був частиною великої політики до цього», — сказав Путін.

При цьому російський лідер сподівається, що "від чинного президента не буде будь-яких імпульсивних дій".

Нагадаємо, переговори Байдена з Путіним відбудуться в знаменитій віллі La Grange, побудованої в XVIII столітті. Серед переліку тем міжнародної політики президент США Джо Байден планує обговорити з Путіним в Женеві українське питання — з акцентом на підтримку України з боку США.

Читайте також:

Новини світу: Байден пообіцяв заявити Путіну про неприпустимість порушення суверенітету інших країн

Новини світу: Байден пообіцяв заявити Путіну про неприпустимість порушення суверенітету інших країн

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зустріч Путіна і Байдена
Наступна публікація