Найбільший у кар'єрі: ЗМІ назвали гонорар Усика за бій проти Джошуа

Найбільший у кар'єрі: ЗМІ назвали гонорар Усика за бій проти Джошуа

Фото: instagram.com/usykaa

Українець заробить від 3,5 до 5 млн євро.

Поки Олександр Усик займається останніми приготуваннями до довгоочікуваного поєдинку з Ентоні Джошуа, журналісти намагаються дізнатися, скільки ж заробить український боксер у чемпіонській битві.

Так, за даними Total Sport, гонорар Усика складе 3 млн фунтів (близько 3,5 млн євро). Зазначається, що ця сума може зрости до 5 млн фунтів (близько 5,8 млн євро), якщо організаторам вдасться продати велику кількість платних трансляцій поєдинку.

Одне можна сказати точно - за бій проти Джошуа українець отримає суму, яку ще ніколи не заробляв у своєму житті. Наразі свій найбільший гонорар (2,5 млн євро) Сашко отримав за поєдинок з британцем Тоні Белью, якого нокаутував у 2018 році в Манчестері перед переходом у надважку вагу.

Раніше став відомий гонорар Джошуа за чемпіонську битву з Усиком. За інформацією видання Mirror, британський чемпіон заробить 15 мільйонів фунтів (близько 17,5 млн євро).

Як повідомляв ТСН Проспорт, Усик розповів, як збирається перемагати Джошуа в чемпіонському бою.

  • Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на стадіоні "Тоттенгем Готспур". Початок орієнтовно після 23:00 за київським часом.
  • На кону в цьому поєдинку стоятимуть титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA та IBO, якими володіє Джошуа.
  • 34-річний Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар'єрі, два з них він провів у надважкій вазі.
  • На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Читайте також:

Стаття з добірки новин:
Усик - Джошуа: реванш
Наступна публікація