Рецепт вишневого пудингу

Приготуйте вишневий пудинг із ніжним смаком як десерт, він стане окрасою вашого столу, в ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.

Вишневий пудинг

Вишневий пудинг / © Credits

Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра.

Інгредієнти

вишня
400 г
борошно
100 г
цукрова пудра
2 ст. л.
яйця курячі
3 шт.
молоко
120 мл
вершки
50 мл
ванільний цукор
вершкове масло
  1. Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.

  2. Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри і залийте тістом.

  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути і акуратно витягніть із форми.

Поради:

  • Вишні можна купувати будь-які, як свіжі, так і заморожені.

  • Вишневий пудинг можна посипати цукровою пудрою.

  • Вершки та молоко використовуйте будь-якої жирності.

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie