Рецепт вишневого пудингу

Час приготування
50 хвилин
Харчова цінність на 100 г
221 ккал
Дата публікації
Перегляди
3424
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Рецепт вишневого пудингу

Вишневий пудинг / Фото: Credits

Приготуйте вишневий пудинг із ніжним смаком як десерт, він стане окрасою вашого столу, в ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.

Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра.

Інгредієнти

вишня
400 г
борошно
100 г
цукрова пудра
2 ст. л.
яйця курячі
3 шт.
молоко
120 мл
вершки
50 мл
ванільний цукор
вершкове масло
  1. Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.
  2. Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри і залийте тістом.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути і акуратно витягніть із форми.

Поради:

  • Вишні можна купувати будь-які, як свіжі, так і заморожені.
  • Вишневий пудинг можна посипати цукровою пудрою.
  • Вершки та молоко використовуйте будь-якої жирності.

Читайте також:

Дуже прості та смачні солоні макаруни – Рецепти Сніданку з 1+1

Дуже прості та смачні солоні макаруни – Рецепти Сніданку з 1+1

Повʼязані теми:

Наступна публікація