Запіканка з курячої печінки – це бюджетна, корисна і проста страва. Подайте з будь-яким гарніром чи овочами.
Вам знадобляться куряча печінка, яйця, цибуля ріпчаста, морква та манна крупа. Такою запіканкою ви зможете здивувати своїх гостей.
Інгредієнти
- Курячу печінку промийте, видаліть плівку і наріжте на шматочки. Викладіть у блендер і збийте до однорідної маси. Посоліть, поперчіть, додайте яйця, манну крупу, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на велику тертку.
- У сковороді розігрійте олію та обсмажте овочі на середньому вогні до золотистого кольору.
- Форму для запікання змастіть олією і викладіть половину печінкової маси, розрівняйте лопаткою, потім обсмажені овочі та нагору решту печінкової маси.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 40 хвилин.
Поради:
Курячу печінку можна перекрутити на м'ясорубці.
Читайте також:
- Як приготувати сирні котлети?
- Сирний рулет із салямі: рецепт смачної закуски
- Смажені котлети з курячого філе та печінки: рецепт соковитої страви