"Я сказала, що Пакистан": Камалія спростувала те, що її чоловік придбав два винищувачі для ЗСУ

Дата публікації
Перегляди
317к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
"Я сказала, що Пакистан": Камалія спростувала те, що її чоловік придбав два винищувачі для ЗСУ

Камалія з чоловіком / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка Камалія розповіла, що її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, не купував винищувачі для ЗСУ.

Виконавиця пояснила, що українська армія все ж таки отримала два бойові літаки. Та не від її чоловіка, а від уряду Пакистану, який тривалий час це тримав у таємниці.

Коли вже можна було розголошувати цю інформацію, Камалія й поділилася новинами.

До речі, й сама співачка допомагає Україні у такі тяжкі часи. Чоловік Камалії подарував їй на день народження понад мільйон євро. Виконавиця витратить кошти на реконструкцію колишніх навчальних закладів. Також на подарунок чоловіка Камалія будує спеціальне житло для українських сімей.

"Ви знаєте, це перевернута дуже інформація. Я сказала, що Пакистан. Уважно потрібно переглянути джерело відео. А Захур подарував мені понад мільйон євро на витрати, які йдуть на реконструкцію колишніх навчальних закладів, і будується спеціальне житло для 750 українських сімей – біженців з гарячих точок", - розповіла співачка "Зірковому шляху".

Зазначимо, раніше Камалія також давала інтерв'ю, де розповідала, що уряд Пакистану придбав два винищувачі для ЗСУ. Утім, її слова не так зрозуміли та почали вважати, це бойові літаки подарував українській армії Мохаммад Захур.

"У мене завжди питають, чому Пакистан не підтримує. Захур вже мені дав "зелене світло" розповісти, тому що вони це питання приховували. Два літаки, винищувачі вони дали Україні і допомагають Україні, але не розголошують це", - говорила раніше Камалія.

Зазначимо, що раніше Камалія розповідала, що за день до початку війни її діти разом із чоловіком вилетіли до Лондона – вони дослухалися до друзів із Великої Британії, які попереджали про прийдешнє повномасштабне вторгнення РФ.

У Камалії 3 благодійні фонди: що вона робить для українців

У Камалії 3 благодійні фонди: що вона робить для українців

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація