Якщо ви хочете урізноманітнити класичний рецепт дерунів, просто додайте до картоплі куряче філе. М'ясо надасть страві насиченого смаку.
Для приготування вам знадобляться картопля, куряче філе та яйце. Страва виходить ситною, з хрумкою золотавою скоринкою. Вам залишиться лише подати до неї овочевий салат або сметану.
Інгредієнти
- Картоплю помийте, очистіть та натріть на великій тертці.
- Куряче філе та очищену ріпчасту цибулю дрібно наріжте.
- В мисці з'єднайте картоплю, філе, яйце, цибулю, видавлений через прес часник. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- На розігріту сковороду з олією викладайте столовою ложкою масу та обсмажуйте з двох боків на середньому вогні до золотавої скоринки.
Поради:
- Додайте ваші улюблені спеції за власним смаком.
Читайте також:
- Курячі рулети з грибами та сиром: рецепт гарячої святкової страви
- Курячі відбивні, запечені з яйцем, сиром і помідорами: рецепт ефектної страви
- Куряче філе, тушковане в кисло-солодкому соусі з болгарським перцем і морквою: рецепт китайської кухні