Пісочне печиво з джемом – це безпрограшний варіант домашньої випічки, яка сподобається всім. Для печива використовуйте лише густий джем.
Пісочне тісто виходить ніжним, розсипчастим з ароматною начинкою та золотистою скоринкою.
Інгредієнти
- Холодне вершкове масло наріжте на кубики.
- У миску просійте борошно, додайте цукрову пудру, ванільний цукор, сіль, яйце і вершкове масло.
- Тісто розкатайте товщиною близько 4 мм. За допомогою формочок або склянки виріжте основи для печива.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 10-15 хвилин до золотистого кольору. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
Поради:
- Вершкове масло можна замінити маргарином.
- Замість джему можна використовувати густе варення чи повидло.
Читайте також:
- Шоколадно-бананові булочки: рецепт смачної та ароматної випічки
- Бананово-гарбузовий кекс: рецепт ароматної випічки
- Солодкий гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою: рецепт цікавої випічки