Урізноманітніть свій раціон під час посту млинцями, приготовленими без яєць і молока, які не поступаються традиційним млинцям на молоці.
Готуються такі млинці дуже просто і швидко, а виходять тонкими, ніжними та пористими. У них можна загорнути будь-яку начинку або подати їх з медом, варенням чи сметаною.
Інгредієнти
- Влийте до миски воду. Додайте цукор, сіль і, поступово помішуючи, всипте просіяне борошно. Добре перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
- Додайте соду, влийте окріп та олію і перемішайте.
- Тісто накрийте рушником і залиште за кімнатної температури на 15 хвилин.
- Сковороду розігрійте, змастіть олією (лише один раз) і смажте млинці на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.
Поради:
- Готові млинці можна змастити вершковим маслом.
Читайте також: