Трамп розповів, чи вимагатиме від Зеленського віддати території в обмін на мир

Трамп розповів, чи вимагатиме від Зеленського віддати території в обмін на мир

Дональд Трамп / Фото: Associated Press

Трамп розповів, про що говоритиме на зустрічі із президентом Зеленським.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп погодився на зустріч із президентом Володимиром Зеленським, незважаючи на те, що неодноразово критикував його під час передвиборчої кампанії у США.

"Я з нетерпінням чекаю на зустріч, – сказав Трамп у четвер, передає CNN. Побачимо – я справді вважаю, що я з ним не згоден – ну, він мене не знає. Я не згоден, але скажу так: я вірю, що зможу досить швидко домовитися між президентом Путіним і президентом Зеленським".

Журналісти запитали Трампа, чи повинна Україна віддати територію Росії для завершення війни. Політик відповів: "Побачимо, що буде. Подивимося. Давайте трохи заспокоїмося".

Водночас кандидат у президенти від республіканців вкотре заявив, що небхідно добитися миру в Україні, зупинивши смерті й руйнування.

"Нам потрібен мир! Потрібно покінчити зі смертями та руйнуваннями", – сказав Трамп.

Нагадаємо, 25 вересня агентство AP повідомило, що Трамп не планує зустрічатися з Зеленським на цьому тижні. За інформацією Time, спочатку команда президента Володимира Зеленського відмовилися від зустрічі з Дональдом Трампом у його резиденції Мар-а-Лаго, оскільки це могло бути розцінено як підтримка передвиборчої кампанії республіканців.

Однак наступного дня Трамп заявив, що проведе зустріч із Зеленським у Trump Tower 27 вересня. Також він опублікував лист від Зеленського з проханням про зустріч.

Читайте також:

Допомоги від США не буде? Чи зустрінуться Зеленський та Трамп? Огляд від Єгора Гордєєва

Допомоги від США не буде? Чи зустрінуться Зеленський та Трамп? Огляд від Єгора Гордєєва

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація