Ніжні, м'які, корисні оладки припадуть до душі навіть тим, хто не любить цвітну капусту. Вони смачні як у гарячому, так і холодному вигляді.
Для приготування знадобляться цвітна капуста, твердий сир, яйця, сметана, манна крупа та зелень.
Інгредієнти
- Капусту промийте, розріжте на суцвіття, потім наріжте на шматочки і подрібніть блендером у крихту.
- Твердий сир натріть на дрібну тертку.
- Зелень промийте під проточною водою і дрібно наріжте.
- Додайте до цвітної капусти яйця, сир, часник, сметану, зелень, перець чорний мелений, сіль та манну крупу. Перемішайте. Залишіть на 30 хвилин.
- На сковороду з розігрітою олією викладайте столовою ложкою капустяне тісто і смажте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- Зелень використовуйте на свій смак.
Читайте також:
- Рецепт запіканки з гарбуза з пастою та шпинатом
- Рецепт канелоні з м'ясним фаршем
- Цвітна капуста з грибами та сиром у духовці: рецепт корисної страви