Щоб приготувати смачний хрумкий салат, капусту обов'язково наріжте дуже тонко.
Страва чудово підійде для легкого та швидкого перекушування, а також як гарнір до м'ясних і рибних страв.
Інгредієнти
- Червону та білокачанну капусту наріжте тонко соломкою і трохи помніть руками.
- Моркву і червону цибулю очистьте.
- Моркву натріть на тертці для корейської моркви, а цибулю наріжте півкільцями.
- Помідори помийте і розріжте на половинки.
- Для заправки з'єднайте сметану, гірчицю, лимонний та апельсиновий сік, орегано, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
- Овочі викладіть до салатника. Додайте заправку та перемішайте.
Поради:
Червону цибулю можна замінити ріпчастою.
Читайте також:
- Ікра баклажанна: класичний рецепт
- Мариновані баклажани: швидкий рецепт
- Як приготувати салат зі смаженими огірками