Якщо на вашому городі залишилися на кущах зелені помідори, витратьте зовсім небагато часу на приготування осінньої закуски із них, яка буде вже готова за кілька годин.
Основним інгредієнтом є зелені помідори. Закуска має гарний вигляд, легку пікантність та аромат.
Інгредієнти
- Зелені помідори промийте, обсушіть і наріжте невеликими часточками.
- Болгарський перець очистіть від насіння, видаліть плодоніжку та наріжте соломкою.
- Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
- Зелень подрібніть.
- Для заправки змішайте сіль, цукор, приправу для моркви та оцет.
- У глибокій мисці з'єднайте помідори, болгарський перець, моркву та зелень. Полийте заправкою, перемішайте, по центру зробіть невелике заглиблення, викладіть часник, пропущений через прес.
- У сотейнику розігрійте олію і вилийте її на часник. Все добре перемішайте, накрийте тарілкою, поставте вантаж і відправте в холодильник на 6-7 годин.
Поради:
- Закуску можна залишити у холодильнику на ніч.
- Замість яблучного оцту за бажанням використовуйте столовий 9%.
Читайте також:
- Якщо овочі не достигли: рецепт чатні із зелених томатів
- Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату
- Томатний соус: швидкий рецепт смачної страви