Легке суфле з яблук з сиром подавайте як десерт до сніданку або на святковий стіл.
Інгредієнти
- Яблуко промийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину і натріть на тертку. Додайте сир, яйце та цукрову пудру. Добре перемішайте і розкладіть по формочках.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 30 хвилин. Перед подаванням посипте цукровою пудрою з корицею.
Поради:
- Якщо сир неоднорідний, краще перебийте його за допомогою блендера.
Читайте також:
- Гарбузовий мармелад: рецепт натуральної смакоти
- Солодкий гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою: рецепт цікавої випічки
- Шоколадно-білковий десерт: цікавий рецепт із варених яєць