Шоколадні сінабони: смачний рецепт

Рецепт шоколадних сінабонів насправді дуже простий.

Шоколадні сінабони

Шоколадні сінабони / © Credits

Сінабони — це м'які та солодкі булочки у вигляді равликів, наповнені цукром та меленою корицею.

За рецептом кулінарної блогерки Ганни Сім'ячко ви отримаєте неймовірно смачні сінабони з шоколадом.

Приблизно виходить 12 великих або 15 менших сінабонів.

Інгредієнти

молоко
250 мл
свіжі дріжджі
25 г
цукор
70 г
сіль
дрібка
яйце
1 шт.
жовток
2 шт.
борошно
600 г
какао
20 г
чорний шоколад
80 г
вершки
40 мл
вершкове масло
200 г

Приготування:

Тепле молоко змішайте з дріжджами, цукром та 200 г борошна. Залиште на 15-20 хвилин. До опари додайте яйця та жовтки, ретельно перемішайте. Просійте борошно і какао,та вимішуйте тісто. Щойно тісто стане однорідне, додайте 120 г вершкового масла. Викладіть тісто на стіл та вимішуйте поки масло не розчиниться, і тісто не буде прилипати до рук. Залиште його відпочивати на 1,5-2 години.

Готуємо начинку. Розтопіть 80 г вершкового масла у мікрохвильовці з шоколадом, поки маса не стане однорідною. Додайте вершки. Тісто розкачайте у пласт та розподіліть начинку. Закрутіть в рулет. Умовно ножем розділіть на 12 частин, та розріжте ниткою. Викладіть сінабони на деко та залиште в теплому місці на 40 хвилин. Увімкніть духовку до 180°C та випікайте протягом 30-35 хвилин.

Не гайте часу і випікайте ці чудові смаколики для себе та своїх близьких вже сьогодні.

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie