Капуста з куркою, запечена в рукаві.

Страва з доступних інгредієнтів на кожен день, запікається одразу з гарніром, що значно заощадить ваш час.

Капуста з куркою запечена в рукаві

Капуста з куркою запечена в рукаві / © Credits

Наріжте всі інгредієнти, покладіть у рукав для запікання та запечіть у духовці. Овочі та курка тушкуються у власному соку й виходять ситними, соковитими та ароматними.

Інгредієнти

курячі стегна
700 г
капуста білокачанна
800 г
цибуля ріпчаста
1 шт.
морква
1 шт.
часник
2 зубчики
олія
4 ст. л.
масло вершкове
30 г
лавровий лист
1 шт.
паприка солодка мелена
1,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
  1. Курячі стегна помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на порційні шматочки. Посипте сіллю, паприкою, часником, видавленим через прес, перцем чорним меленим, полийте двома столовими ложками олії, перемішайте і відставте маринуватися.

  2. Цибулю, моркву почистьте, цибулю наріжте на середні кубики, моркву натріть на крупну тертку.

  3. Капусту наріжте соломкою і злегка помніть руками.

  4. У миску викладіть капусту, цибулю, моркву, додайте сіль, лавровий лист, полийте олією, перемішайте та викладіть у рукав для запікання, зверху розкладіть мариноване м'ясо та шматочки вершкового масла, пакет зав'яжіть із двох боків і перекладіть на деко.

  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 40 хвилин, потім акуратно вийміть деко з духовки, розріжте верх рукава і відправте знову в духовку на 10-15 хвилин до золотистої скоринки.

Поради:

  • Використовуйте будь-яку частину курки та спеції на ваш смак.


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie