Солодкий перець, фарширований бринзою: рецепт пікантної закуски

Солодкий перець, фарширований бринзою — це пікантна, проста і легка закуска.

Солодкий перець, фарширований бринзою

Солодкий перець, фарширований бринзою / © Credits

Ніжний, вершковий смак у поєднанні з ароматним перцем роблять цю страву смачною та корисною. Вибирайте перці невеликих розмірів.

Інгредієнти

перець солодкий
500 г
бринза (солона)
400 г
твердий сир
80 г
яйця курячі
3 шт.
часник
4 зубчики
паприка мелена
0,5 ч. л.
олія оливкова
свіжа петрушка
  1. Перець помийте, вийміть хвостик і насіння.

  2. Петрушку промийте під проточною водою і подрібніть.

  3. Часник очистьте та видавіть через прес.

  4. Твердий сир натріть на дрібну тертку.

  5. У мисці розімніть виделкою бринзу, додайте яйця, часник, паприку, петрушку і перемішайте.

  6. Нафаршуйте перці, заповнюючи їх не дуже щільно, зверху посипте твердим сиром, викладіть у форму для запікання і полийте оливковою олією.

  7. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 35-40 хвилин.

Поради:

  • Якщо бринза несолона, масу для фаршування перців потрібно посолити.


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie