Салат "Мімоза" в лаваші: рецепт традиційної страви в незвичайному подаванні

Хочете здивувати близьких незвичайною стравою — приготуйте салат «Мімоза» в лаваші. Це оригінальний варіант класичного салату, оформленого у вигляді рулета.

Салат Мімоза в лаваші

Салат Мімоза в лаваші / © Credits

Смачна і ситна закуска, яка чудово підійде як для повсякденного, так і для святкового столу.

Інгредієнти

лаваш
2 листи
рибні консерви "Сайра"
230 г
сир твердий
100 г
морква
1 шт.
яйця курячі
2 шт.
майонез
3 ст. л.
зелень (петрушка, кріп).
  1. Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин, остудіть, очистьте і натріть на дрібну тертку.

  2. Моркву відваріть 15-25 хвилин, остудіть, очистьте і натріть на середню тертку.

  3. Зелень промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і подрібніть.

  4. Сир натріть на дрібну тертку.

  5. Рибні консерви без рідини розімніть виделкою.

  6. На лист лаваша нанесіть половину майонезу, викладіть рибні консерви, не доходячи до краю, потім моркву і накрийте другим шаром лаваша.

  7. Змастіть його майонезом, що залишився, викладіть яйця, посипте зеленню і твердим сиром.

  8. Згорніть у рулет, загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на 1-2 години.

Поради:

  • Рибні консерви використовуйте будь-які, в олії або власному соку.


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie